RooBeek CommuniCare
Tel: 06 53 72 73 61

Een Energy Healing….. waarbij jij je eigen Energy Cocktail samenstelt.

Als erkend E.E.N.® Therapeut heb ik gekozen voor een Energy Healing waarbij ik een holistische benadering hanteer van lijf en geest.

Op die manier wil ik je eens laten ervaren, dat je je ook anders, beter, prettiger, lichter, meer ontspannen en zelfs opgelucht kunt voelen; zowel mentaal als fysiek. De behandeling kan gepaard gaan met het loskomen van emoties en met een golf van ontspanning.

Samen stellen we je individuele Energy Cocktail samen (zie: Methodieken). Na zo’n persoonlijke behandeling voel je weer balans in je energie, balans in je leven: je wordt je bewuster van jezelf, je leert weer te genieten en te ontspannen. Al na één behandeling krijg je het gevoel alsof je op vakantie bent geweest: je kunt het weer aan!

De Energy Healing zoals ik die toepas, beschouw ik als ondersteunende therapie: Ik voel wel òf er blokkades, belemmeringen of stagnaties bij je zijn, maar ik verplicht je niet daaraan te werken. Die keuze ligt bij jou (zie: Toepassingen).

De reacties van de cliënten zijn goed en positief. En geloof me: zo’n Energy Healing is niet eng, het is niet spiritueel. Ervaar het gewoon eens!

Behandeling vindt ook plaats op een behandeltafel. Draag makkelijk zittende kleding. Ik vraag je alleen om je schoenen uit te doen en om een badlaken mee te brengen.

Bel me om een afspraak te maken. Gewoon doen! Ik ben dagelijks tussen 10:00 en 22:00 uur bereikbaar.