RooBeek CommuniCare
Tel: 06 53 72 73 61

Per auto vanaf Nijmegen

A73;  Neem de afslag Venray (zuid)/Oostrum (nr.9);  N270 naar Oostrum/Wanssum;
Na de brug over de Maas neem je op de rotonde de eerste afslag rechts. Via N271 volgt na ca. 9 km de (bloemen-) ‘Rotonde Rooland’ waar je de  derde afslag neemt. Pak daarna direct de eerste weg rechts over drempel. Dit is óók de Roobeekweg. Deze weg hou je links aan. Je vindt ons (witte huis op de berg) aan de linkerkant.  Is de poort geopend, rij dan je auto/fiets het terrein op en parkeer om de boom rechts vóór de houten bank. De blauwe deur daarnaast is de ingang naar de wachtruimte. Neem daar svp plaats.

Per auto vanaf Venlo:

N271; Hou je richting Velden/Arcen/ Wellerlooi/ Nijmegen aan; Op de (bloemen-) ‘Rotonde Rooland’ neem je de eerste afslag rechts. Pak daarna direct de eerste weg rechts over drempel. Dit is óók de Roobeekweg. Deze weg hou je links aan. Je vindt ons (witte huis op de berg) aan de linkerkant.  Is de poort geopend, rij dan je auto/fiets het terrein op en parkeer om de boom rechts vóór de houten bank. De blauwe deur daarnaast is de ingang naar de wachtruimte. Neem daar svp plaats.

Per auto vanaf het centrum Arcen:

Via de Maasstraat kom je op de (bloemen-) ‘Rotonde Rooland .  Neem dan de tweede afslag rechts. Pak daarna direct de eerste weg rechts over drempel. Dit is óók de Roobeekweg. Deze weg hou je links aan. Je vindt ons (witte huis op de berg) aan de linkerkant.  Is de poort geopend, rij dan je auto/fiets het terrein op en parkeer om de boom rechts vóór de houten bank. De blauwe deur daarnaast is de ingang naar de wachtruimte. Neem daar svp plaats.