Het geven van veel en/of intieme informatie wordt vaak als belastend ervaren, wat ik héél goed begrijp. Er kunnen zich dan ook kwetsbare momenten voordoen, die bijdragen tot herkenning, persoonlijke groei en zelfontwikkeling. In zo’n geval moet je weten, dat je er niet alleen voor staat! Zoals ik jou vertrouw, kun je mij ook vertrouwen.

IMG_1120

Vanwege de intensiteit van ondersteuning, is gekozen voor de één op één, “face-to-face”  begeleiding. De sessies vinden bij voorkeur plaats in de praktijkruimte van RooBeek te Arcen: even weg uit je eigen omgeving. Daar ontvang ik je graag gastvrij in een luxueuze, rustgevende ambiance aan de rand van een bos.

.

Zodra je de praktijkruimte binnentreedt, ervaar je een oase van rust en ontspanning. In mijn praktijk vind je geen spiritualiteit, geen zweverigheid: daar ben ik het type niet naar. Mijn praktijk biedt jou:

 gemoedelijkheid, comfort, sfeer en warmte.

.

De locatie is voor een ieder makkelijk bereikbaar en er is voldoende   parkeergelegenheid op het afgesloten terrein. De routebeschrijving is opgenomen onder de hoofdcategorie Overig.