Als psychosociaal therapeute die op no-nonsense basis werkt, voel ik me niet echt aangetrokken tot de zuivere vorm van Mindfulness. Niettemin erken ik de goede en pure invloed van deze stroming. Ik heb daarom de wijsheid van de Mindfulness-invloeden gecombineerd met de werkwijzen vanuit de counseling en hierdoor is mijn training “mindfulcounseling” ontstaan. Je zou kunnen stellen:

 

DAAR  WAAR  MINDFULNESS  OPHOUDT ,  GAAT  COUNSELING  VERDER  !

 

Bijzonderheden:
* Juist voor mensen, die géén problemen hebben en géén therapie wensen, is mindfulcounseling een unieke benadering om te komen tot lichamelijke ontspanning èn geestelijke ontlading.
* Vanwege het karakter van deze training zijn de sessies individueel (of per relatie van 2 personen) gericht en worden ze gegeven in de eigen praktijkruimte.
* Deze training is geschikt voor iedere leeftijd, ongeacht de gezondheid, conditie of lichamelijke beperkingen.
* De training omvat vier sessies van ieder 2 uur, die in goed onderling overleg wekelijks aaneensluitend worden aangeboden.

Wat kun je verwachten:
Dit persoonlijk gerichte arrangement omvat een afwisselende, aantrekkelijke,maar intensieve training en vorming van je concentratie, ademhalingstechnieken, ontspanning, bewustzijnsoefeningen, eenvoudige yoga (bewegingen), gecombineerd met gesprekstechnieken, muziekassociaties, zelfreflectie en korte meditaties.