Seksualiteit en intimiteit

 

Seksualiteit is een intimiteit, maar….. intimiteit hoeft niet altijd seksualiteit te zijn.

Ondanks alle vrije opvattingen van tegenwoordig, blijken deze onderwerpen nog vaak moeilijk bespreekbaar. Als je met je partner niet over je behoeften en of wensen kunt of durft te praten, kan dat je relatie en ook je openheid en oprechtheid naar elkaar beïnvloeden. De behoeften die een man heeft, verschillen met de behoeften die een vrouw heeft. Dat is een feit. De vraag is: hoe kun je daar mee omgaan, zodat beiden zich prettig, tevreden, geaccepteerd en gerespecteerd voelen?

Als je al langer een relatie hebt, of jullie hebben kinderen, dan kan het gebeuren dat je relatie goed is, maar dat de passie is verdwenen. Normaal natuurlijk. Maar hoe ga je daar mee om? Als je niet aan je relatie werkt, zou je jezelf kunnen afvragen, waar deze vervlakking op seksueel- en intiem gebied toe leidt.

Je wilt ontdekken wie je nou eigenlijk bent, wat je wilt of wat je geaardheid is. Of weet je al antwoorden op deze vragen, maar durf je daarover met je omgeving niet te praten?  Volg eens drie sessies van counseling en ervaar een verschil. Ik beoordeel of veroordeel niet. Ik praat openlijk met je: als twee gelijken.

De begeleiding die ik hierbij geef is géén  “Sex Academy” ! Op basis van gespreksvoering proberen we te ontdekken wat je blokkades zijn en hoe je daarmee wenst en kunt omgaan.

<< Ga terug