Je  zit  ergens  mee!   Je  kunt  het  niet  (meer)   alleen….

Neem eens contact met me op. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens zo’n eerste gesprek leren we elkaar wat beter kennen. Daarna kunnen we beslissen of we wat vaker bij elkaar komen, of we samen een begeleidingstraject ingaan.

* Indien je voor begeleiding kiest, dan bespreken we jouw wens om begeleid te worden, de frequentie en de vorm van begeleiding en je bereidheid en inzet hiertoe. Dit traject kan kortdurend of juist langdurend zijn, met een korte of juist een lange doorlooptijd. De frequentiemogelijkheden worden toegelicht, waarna een plan van aanpak wordt opgesteld.

* Als je er voor kiest, om niet in begeleiding te willen gaan, dan respecteer ik dat. We drinken dan gezellig ons kopje thee leeg en nemen afscheid van elkaar. Geen probleem. Het feit dat je komt, vind ik al geweldig.

Onderstaand staan enkele thema’s opgesomd, waarbij je aan begeleiding kunt denken. Klik er maar eens op. Maar ook als je géén problemen ervaart, en eigenlijk alleen behoefte hebt aan een luisterend oor, dan ben je tevens van harte welkom.

Begeleiding bij rouw:         Relatie-problemen:             Seksualiteit bij jong en oud:                         Stress:


Lees verder >>