In tegenstelling tot de meeste coaches

organiseer ik géén workshops, géén teambuilding-activiteiten, géén rollenspelen, of what-ever.

Mijn stelling is, dat: als iedereen lekker in zijn vel zit, zich bewust is van zijn eigen mogelijkheden en geleerd heeft om met onverwachte of stressgevoelige situaties om te gaan, geleerd heeft zich sociaal op te stellen, dan vormt dat van zelf de kracht die je wenst!

Ik laat het coachen daarom niet afhangen van een moment-opname of van een gezellig dagje uit, of van het zich kunnen verschuilen achter een ander, of juist van haantjesgedrag. Wederom geldt voor mij: daar waar de ander stopt, ga ik verder.

De coaching die ik bied, betreft de individuele inhoudelijke combinatie van counseling en coaching. Allereerst wordt gewerkt naar een beter inzicht in eigen waarden, interesses, mogelijkheden en kwaliteiten. Daarna kan worden vastgesteld welke doelstellingen voor jou als individu haalbaar zijn met de mogelijkheden die jij zelf hebt en de mogelijkheden die jouw omgeving je biedt.

Je kiest weloverwogen welke strategie je gaat volgen om het door jouw gekozen doel te gaan bereiken. Onderdelen zijn bijv: assertiviteitstraining, het interpreteren van besprekingsverslagen van functioneringsgesprekken en/of beoordelingsgesprekken. Tegelijkertijd wordt dit op de doelstellingen van jouw onderneming, organisatie of bedrijf afgestemd.

Het traject dat daar op volgt, richt zich op het ontwikkelen of ondersteunen van disciplines, sociale vaardigheden, assertiviteit en diplomatie.